Booking preferált partner program

Booking preferált partner program

Preferált Partnerprogram, amiről most mindent megtudhatsz!

Mit jelent? Mik az előnyök? Hogyan lehetek tag? Miért jó ez nekem?

A Preferált Program egy exkluzív program a magasan teljesítő szállásadók számára. Ám ahhoz, hogy bekerüljünk a programba több kritériumnak is meg kell felelnünk. A programban résztvevő szállások előbb jelennek meg a keresési találatok között, a nevük mellett pedig egy felfelé mutató hüvelykujj látható, hasonló a Facebook-on használatos "like" gombhoz. Így a Booking egyfajta ajánlást tesz a szállásunkra, növelve a magas töltöttség esélyeit. A partnerek átlagosan 65 százalékkal több oldalmegtekintést és 35 százalékkal több foglalást kapnak a belső statisztikák szerint.

Kritériumok

Ahhoz, hogy csatlakozni tudjunk a programhoz több kritériumnak is meg kell felelnünk, ezek a következők:

a vendégértékelési pontszám legalább 7.0

az átlagnál magasabb konverziós átlaggal rendelkezik

alacsony a lemondások száma

nincs fizetési elmaradása, mindig időben rendezi a jutalékszámlákat

megfelelő mértékű elérhetőséget és népszerű árakat biztosít a Booking.comnak

Jogosultság

Azok a szállások, melyek 90 napon keresztül tagjai maradnak a programban, minden negyedévben jogosultak egy újrahitelesítésre, azaz a rendszer ellenőrzi, hogy továbbra is megfelel-e a kritériumoknak. Ha valaki év közben szeretne belépni a programba, annak az admin felületen a Lehetőségek fülre kattintva kell ellenőriznie jogosultságát vagy az esetleges elmaradásait.

Kilépés

Azok, akik nem szeretnének továbbra a program részei maradni könnyen kiléphetnek belőle, szintén a Lehetőségek menüpontban tudják ezt megtenni.

Jutalék

Azok a szállásadók, akik a program tagjai magasabb jutalékot kell fizessenek, az átlagos 15 százalék helyett ez 18 százalékra ugrik a résztvevők körében.

Hogy ez végeredményben jó döntés-e vagy sem, megéri-e a magasabb jutalék fizetése, pontosan milyen növekedés várható, az már egy nehezebb kérdés. Ennek megválaszolásához mindenképpen adatelemzésre és stratégiatervezésre van szükség, amely szolgáltatások cégünknél bárki számára igénybe vehetőek. Profi és naprakész munkatársaink hamar vissza tudják bontani, hogy milyen valós számok várhatóak el a programban való részvételtől.

Írta:H.Barna

Kategória: Hírek/ Címkék: